Siste trening før Jul blir Torsdag 21

Vi avslutter dette året i Orstadhuset med siste trening torsdag den 21.12.17.

Over nyttår skal vi allerede ha nytt  stevne den 4 januar, og ikke minst ny løype på stevnet, så vi håper at så mange som mulig kan melde seg frivillig til å være med å arrangere stevnet, enten du aldri har vært med tidligere, eller har erfaring. Vi trenger alle hjelp vi kan få til denne oppgaven.

Det vil som tidligere bli gjennomført arrangørskyting dagen i forveien for de som kan være med å arrangere, hvor det også vil bli gitt nødvendig opplæring dersom en ikke har vært med tidligere.

Første ordinære trening vil på grunn av stevnet, bli mandag 8 januar klokken 18:00. Pr. nå. så er det ingen endringer i treningsdager, eller treningstider, så det aller meste vil bli slik det er i dag.

Med dette så ønsker Time PK alle en God Jul, og et Godt nytt år!

Spre budskapet