Siste trening før Jul blir Torsdag 21

Vi avslutter dette året i Orstadhuset med siste trening torsdag den 21.12.17.

Over nyttår skal vi allerede ha nytt  stevne den 4 januar, og ikke minst ny løype på stevnet, så vi håper at så mange som mulig kan melde seg frivillig til å være med å arrangere stevnet, enten du aldri har vært med tidligere, eller har erfaring. Vi trenger alle hjelp vi kan få til denne oppgaven.

Det vil som tidligere bli gjennomført arrangørskyting dagen i forveien for de som kan være med å arrangere, hvor det også vil bli gitt nødvendig opplæring dersom en ikke har vært med tidligere.

Første ordinære trening vil på grunn av stevnet, bli mandag 8 januar klokken 18:00. Pr. nå. så er det ingen endringer i treningsdager, eller treningstider, så det aller meste vil bli slik det er i dag.

Med dette så ønsker Time PK alle en God Jul, og et Godt nytt år!

Spre budskapet

22 kommentarer til «Siste trening før Jul blir Torsdag 21»

Det er stengt for kommentarer.