Ledige plasser på jentetrening

Siden september -17 har det vært en gruppe jenter som hver søndag har hatt egen trening med trener. Under disse treningene har det vært fokusert på en rekke områder som beviselig har forbedret både skyteteknikk, og ikke minst resultater, samtidig som det har blitt en sosial aktivitet.

Gruppen utvalgte jenter som har deltatt, har etter opprinnelig plan nå hatt en evaluering av hele prosessen, og kommet til konklusjonen at det er ønskelig å tilby de tre ledige plasser til noen nye som vil være med.

I første omgang er det å fortsette med jentetreningen frem til sommeren -18 hvorpå det blir tatt en ny evaluering, for å se om opplegget skal fortsette til høsten.

Som nevnt er det nå plass til 3 jenter som vil forplikte seg til å være med på dette opplegget. For at evt. ferske skyttere skal komme opp på et nivå som gjør at en kan følge resten av gruppen sitt treningsopplegg, blir det satt av to lørdager for intensivtrening.

De som evt. ønsker å være med, må derfor belage seg på å sette av to lørdager fra klokken 10:00 til klokken 17:00, før en deretter går inn i gruppen med de øvrige jentene med treninger på søndager fra klokken 18:00 – 21:00

Tilbudet blir i første omgang tilbudt personer som allerede er medlem i klubben pr. 06.02.2018, før en evt. vil tilby personer som ønsker å bli medlem.

Er du interessert i å bli med, og vil forplikte deg til å være med fra ca mars og frem til sommeren, så ta kontakt via e-post til marked@timepk.no

Spre budskapet