Torsdagstreninger

Etter en liten og uhøytidelig undersøkelse i klubbens FaceBook-gruppe, hvor det ble forespurt om en ønsker å gjøre T96 til fast program på torsdager, så var responsen 100% for at dette skulle bli gjeldende.

T96, alias «Kråkefelt»

Dette programmet er et godt trening- og konkurranseprogram for både både felt- og baneskyttere som ønsker å redusere «frykten» for små blinker, samtidig som en må håndtere flere blinker i samme målgruppe.

Med skytetider fra 150 sek. til 10 sekund, 6 skudd, og på avtstander fra 11 til 25 meter, så får en mange faktorer å trene på, ved å gjennomføre dette programmet.

I tillegg er T96 så pass enkelt å gjenomføre, at dette lar seg gjøre enkelt med en funkjsonær.

Fast hver torsdag, fra oktober 2018

Siden det ble 100% respons for å gjøre T96 til fast program på torsdager, så er nå alle treninger for kommende torsdager endret til å gjennomføre dette programmet, og vi får forhåpentligvis følt litt på hvordan dette vil fungere.

Skulle det over tid vise seg at dette ikke lenger er av interesse, så får vi finne på nye treningsmåter på torsdager.

 

Spre budskapet