Årsmøte i Time Pistolklubb

Mandag 11. februar klokken 18:00 er det igjen duket for et nytt årsmøte i Time Pistolklubb, og vi vil med dette invitere alle våre medlemmer, overliggende forbund og kretser til dette møtet.

Som under tidligere årsmøter i klubben, så vil årsmøtet bli avholdt i Sal 1 i hovedetasjen i Orstadhuset.

Det kan være greit at du i forkant av møtet leser gjennom vedtekter for Time Pistolklubb, slik at du er godt forberedt til hvordan møtet skal gjennomføres, og hvilke saker som en kan forvente å være med på å behandle.

Fullstendig saksliste med dertil tilhørende sakspapirer vil bli presentert senest en uke i forkant av selve møtet.

Dersom du har saker som du mener årsmøtet bør behandle, så er du hjertelig velkommen til å sende forslag til styret, som må ha dette forslaget senest 14 dager i forveien av møtet for å kunne gi sin innstilling og sørge for at saken blir godt presentert for årsmøtet.

Vel møtt!

Spre budskapet