Neste stevne i Orstadhuset

Nytt for året er at vi nå har fått på plass en egen stevnekomite som på sin side har besluttet at det skal gjennomføres ytterligere ett Norgesfeltstevne i året.

Stevnekomiteen har bestemt at Time PK skal arrangere stevne den 25.04.2019, med dertil tilhørende arrangørskyting dagen i forveien.

Stevnet er allerede registrert i terminlisten, og du kan i dag melde deg på ved å bruke adressen: https://mi.nif.no/Event#329033-011 som vil ta deg til MinIdrett.

For å gjennomføre stevner, så trenger vi noen personer som kan være med å hjelpe til, og vi trenger:

  • 1 stevneleder
  • 2 godkjente dommere for pistol
  • 1 person til å ta seg av sekretæriatet og kaffekoking
  • 3 personer til å være med på å registrere treff, og foreta dømming og skrive resultater.

Vi trenger et absolutt minimum av 4 personer som må stresse fælt, men vi foretrekker den litt mer behagelige løsningen med 6 – 7 personer som gjør det mulig å få tatt en pust i bakken mellom slagene.

Har du aldri deltatt på stevner før, så er dette en glimrende mulighet til å skaffe deg kjennskap til det å konkurrere i pistolskyting ved å være med å hjelpe til. Du vil da få opplæring dagen før stevnet, hvor ting kan skje i et roligere tempo slik at alle får tilstrekkelig opplæring.

Dersom du kan være med, så kan du gi beskjed enten på e-post til «stevneleder at timepk dot no» eller melde deg på arrangementet på klubbens egen gruppe for medlemmer på Facebook

Spre budskapet