9 nye skyttere

Første kurs denne høsten

På søndag ble høstens første sikkerhetskurs gjennomført for en helt fantastisk gjeng med nye medlemmer.
Deltakerne prestere god skyting. Foto: Jan Kvalbein

Vi fikk samtidig testet kapasiteten for klubbrommet, og kunne i ettertid konkluder med det at 9 personer samtidig på kurs krever litt oppdatering i AV-utstyret som brukes for å gi best mulig effekt.

Ut over dette så var det en meget lydhør og engasjert gjeng som møtte opp klokken 18:00 til den teoretiske biten som etter en og en halv time ble endret til den praktiske delen på skytebanen

John Bent Sjursen bistår en av deltakerne med tømming av våpen. Foto: Jan Kvalbein

9mm og 0.38 kaliber

De som ønsker det får teste bla. 9mm på kurset. Foto: Jan Kvalbein

Nybegynnere i klubben er i perioden frem til de har fullført sikkerhetsopplæringen begrenset til 0.22 kaliber skyting. Men for å gi nye skyttere en liten forsmak på hva som kan oppleves, gis de som er over 16 år anledning til å skyte med både 9mm og 0.38 noe som alltid faller i smak hos de aller fleste.

Velkommen i klubben

Vi ønsker alle deltakerne lykke til med skytingen fremover, og håper at alle finner seg til rette i klubben. Samtidig så oppfordrer vi også alle eksisterende medlemmer til å ta godt vare på de nye og gjøre sitt ypperste i å ta godt i mot disse.

De som deltok fortjener også en takk for hjelpen. Tusen takk for hjelpen til John Bent Sjursen og Asta S. Kvalbein som begge gjorde en meget god jobb i å ta vare på deltakerne under den praktiske biten på skytebanen.

Spre budskapet