Takk for hjelpen

Vi fikk i går og i dag gjennomført et nytt stevne i Orstadhuset med utrolig mange hyggelige personer som både deltok som ordinære deltakere, og som bidro til å arrangere stevnet.

Et knippe deltakere og funksjonærer. Foto: Jan Kvalbein
Flere deltakere og funksjonærer. Foto: Jan Kvalbein

Det ble en litt lang kveld i forhold til hva som var planlagt, og dette endte med at resultatlisten gikk ut på e-post klokken 22:39 etter at 49 runder var gjennomført.

Kristian Lund lot seg filme under sin skyting i 1M. Video: Jan Kvalbein

Noe av det kjekkeste med å være med å arrangere er alle de kjekke menneskene som gir så mye av seg selv. Enkelte personer har vært med så pass mange ganger både som funksjonær og som deltaker, at de få gangene de ikke har anledning til å kommer så blir stevnet litt tomt.

Uansett så skal skyttere ha skryt over å være positive mennesker som hele tiden overrasker med engasjement.

På vegne av klubben så vil jeg få si tusen hjertelig takk for hjelpen til de som var med på å arrangere, og tusen takk til alle som deltok. Uten alle dere hadde det ikke vært så kjekt.

Resultater fra dagens stevne finner du nå flere steder

Påmelding til neste stevne som arrangeres torsdag 05.12.2019 klokken 18:00 er allerede åpnet, og vi har allerede fått deltakere på plass. Du kan melde deg på via MinIdrett

Også neste stevne trenger vi frivillige som kan bidra til at stevnet kan gjennomføres. Har du anledning så gi oss en tilbakemelding her, så tar vi kontakt

17.01.2022 – Skjemaet er fjernet da dette ikke lenger er relevant

Spre budskapet