Vær en som gjør en forskjell

Neste uke (04.12.2019 og 05.12.2019) er det igjen tid for å arrangere stevne i Orstadhuset og som vanlig trenger vi flere frivillige til å være med på å gjennomføre dette stevnet.

Fra ett av klubbens tidligere stevner, Foto: Jan Kvalbein

Har du planer om å kjøpe våpen i nærliggende fremtid, så er det å ha vært med som funksjonær ved stevner en del av kravet for å få utstedt aktivitetsattest som skal følge våpensøknad, så å bidra for andre vil også hjelpe deg selv.

For uten kjøp av eget våpen så er det veldig sosialt og meget hyggelig å være med på disse aktivitetene, og en lærer i tillegg mye om andre og om sporten når en er med.

Vi trenger 7 personer til stevnet som skal bestå av dommere, sekretæriat, funksjonærer til å registrere resultater, og noen som kan styre kommandoer via PC.

Arrangørskyting gjennomføres på onsdag, dagen før hvor det vil bli gitt tilstrekkelig opplæring til alle som er med

Du blir en del at en gruppe som deltar på både onsdag og torsdag

Dersom du i tillegg til å være med på å arrangere også selv vil delta i konkurransen, så må du på lik linje med alle andre deltakere melde deg på konkurransen gjennom NIF’s Min Idrett, som du kan gjøre her.

Vi håper at spesielt du kan tenke deg å være med, og at dersom dette er mulig så gir du oss en tilbakemelding i skjemaet nedenfor så blir du kontaktet.

17.01.2022 – Skjemaet er fjernet da dette ikke lenger er relevant

Normalt så vil det være behov for de som er med som funksjonærer å være på banen fra klokken 17:30 begge dager, og ut over kvelden til vi er ferdige og har avsluttet.

Spre budskapet