Stevner Time PK 2020

Da har vi (omsider) fått på plass alle planlagte stevner for inneværende år i NSF terminliste. Dette skulle i utgangspunktet vært på plass for en tid tilbake, men av ulike årsaker så hender det at livet kommer i veien for praktiske oppgaver. Men, bedre sent enn aldri.

Påmelding er åpnet

Det har vist seg å bli trangt om plassen på våre stevner, så ikke vent for lenge med å melde deg på.
Bilde: ALL ABOUT PLANNERS

De første stevnene som nå ligger i oversikten er åpne for påmelding, og vi utfordrer spesielt våre egne medlemmer til å være med på klubbens egne stevner. Vi prioriterer etter prinsippet: «første man til mølla» får delta. Når det er fullt, så stryker vi de som er påmeldt sist så ikke vent for lenge med å melde deg på.

Praktiske hensyn

Av erfaring så vet vi bla. at enkelte reiser sammen for å komme på plass til stevner. Vi forsøker etter beste evne å tilpasse både skytetider og lagoppstillinger slik at vi skal imøtekomme slike behov og ønsker, men det er ikke alltid vi får med oss alt.

Er du i en situasjon så kan det svare seg å ta kontakt før et stevne for å informere om evt. spesielle ønsker. Dette kan gjøres ved å bruke kontakt oss skjemaet her på hjemmesiden, så skal vi selvfølgelig forsøke å strekke oss langt for å imøtekomme dine ønsker, men vær forberedt på at dette ikke alltid er mulig å få til

Frivillige

Som ved tidligere stevner, så trenger vi frivillige til å kunne være med på å arrangere disse stevnene som er både spennende, lærerike, sosiale og ikke minst morsomme å være med på.

Ca en uke i forveien av hvert stevne, vil vi legge ut en melding på klubbens hjemmeside hvor det vil være mulig å registrere seg som frivillig til å være med på å arrangere stevner, som bla. danner grunnlag for at klubben skal utstede aktivitetsattest i forb. med våpensøknad.

Har du anledning til å være med på det neste stevnet som er den 19.03.2020, så fyll ut skjemaet nedenfor slik at vi får oversikt over hvem som kan være med.

19.01.2022 – Skjemaet er fjernet da dette ikke lenger er relevant

Ikke alle stevner har arrangørskyting

De aller fleste stevnene (alle utenom NAIS) blir det avholdt arrangørskyting dagen før offisiell stevnedag, hvor de som skal være frivillige/arrangører gis anledning til å både få opplæring i de respektive oppgavene, og ikke minst får anledning til å delta i konkurransen selv.

Ønsker en å delta som både funksjonær og deltaker, så må en også i forkant ha meldt seg på selve stevnet, og for stevnet i mars så kan en gjøre det på følgende lenke: https://mi.nif.no/Event#336479-011

Vi ønsker også å servere litt kaffemat.

Har du ikke anledning til å være med på selve arrangementet, så setter både våre funksjonærer og øvrige deltakere stor pris på om noen kan ta seg tid til å bake en kake, eller tilsvarende som kan tilbys på stevnedagen. Bruk samme skjemaet og legg til kommentar dersom du kan hjelpe til.

Treninger utgår automatisk

De dagene hvor det er arrangørskyting (dagen før stevnedagen) og selve stevnedagen, så utgår naturlig nok de ordinære treningene i klubben. Følg derfor litt med på kalenderen her på klubbens hjemmeside, så du ikke reiser forgjeves til Orstadhuset for å trene.

Spre budskapet