Ny beskyttelsesduk

Foto: Finn Ole Todnem

En fantastisk gjeng brukte lørdags formiddag på å bytte beskyttelsesduken som er foran kulefangeren. Disse gjorde en fantastisk innsats, og en må på vegne av klubben få sende en stor tusen takk for hjelpen.

Den gamle Linatex beskyttelsesduken var totalt utslitt og et lappverk uten sidestykker, og det var på høy tid å foreta seg noe for å ivareta funksjonen denne duken skal ha.

En ny duk i identisk produkt og kvalitet er en forholdsvis høy kostnad, og det ble derfor foretatt en del undersøkelser for å se på hvilke muligheter, både på pris og evt. andre alternativer som var tilgjengelig.

Alternativt fabrikat

En av klubbens representanter i styret tok tilfeldigvis kontakt med en lokal aktør som importerer et alternativt fabrikat til Linatex. Med tanke på at kostnaden på dette alternativet var ca 30% i forhold til Linatex, så ble det besluttet å teste ut dette alternative produktet som har navnet Sportec.

Foto: Finn Ole Todnem

Ved å ta i bruk et nytt produkt, og at en samtidig følger litt med fremover for å avgjøre hvordan kvaliteten er sammenlignet med den gamle, så vil vi også få en mer nøyaktig oversikt over hvordan kostnaden bli over tid.

Bedre kontrast

Foto: Jan Kvalbein

I og med at den gamle duken var rød, så oppleves denne nye duken som noe mer komfortabel å se på og i tillegg sikte mot, men dette vil jo være smak og behag for de som er på banen.

Spre budskapet