Forhåpentligvis ikke så lenge igjen

De aller fleste i landet har gjort en fantastisk jobb med hygiene, sosial avstand, og har tatt gode hensyn til sine medmennesker de sist 6-8 ukene siden Norge ble kraftig berørt av den pågående pandemien som dessverre har krevd alt for mange liv.

Til de som har mistet sine kjære og nære, så går tankene til dere først og fremst før vi kommer igang med noen aktiviteter. Kan vi som klubb bidra med å gjøre en forskjell på situasjonen, så ikke nøl med å ta kontakt.

Regjeringen forbyr idrettsarrangement frem til 15. juni, og forutsatt at denne datoen ikke blir ytterligere forskjøvet så vil vi gjøre vårt beste for å få åpnet opp våre fasiliteter slik at vi kan få gjenoppta skytingen.

Det vil bli publisert på vår hjemmeside når vi åpner opp igjen for ordinær aktivitet, så ta regelmessige turer innom våre sider for informasjon.

Dere som har egne våpen kan vi vel regne med at disse vil være på banen nylig rengjort og korrekt smurt for best ytelse og med minimal slitasje.

Forberedelse til å begynne å skyte igjen

Vi oppfordret i en av våre første poster i koronasakene her på vår nettside om å oppfordre til å lære litt fra videoer som våre venner i øst har lagt ut på Youtube som de aller fleste vil kunne lære noe av, og derfor så legger vi den ut en gang til her.

Skadefri

Ingen ønsker å oppleve skader på grunn av idretten. Skader kan i verste tilfelle eliminere ordinær trening, så det er til alles interesse at vi sim skyter holder oss friske og raske for å kunne yte vårt beste.

For flere år siden satte en gruppe kloke hoder seg sammen og fikk satt øvelser i system som med enkelthet kan benyttes via de aller fleste mobiltelefoner som nå er i bruk. Applikasjonen er tilgjengelig for både Android og for iOS, og er lik i bruk på begge plattformene.

Når denne skadefri-appen er installert, så vil du finn en egen overordnet kategori for skyting som du velger. Når du kommer til neste nivå, så vil første side vise en rekke aktiviteter som brukes for de som ikke har vært så aktive med bøy og tøy i forb. med skytetreninger.

Er du bedre trent, så kan du trolig finne aktivitieter som du er bedre tjent med å gjøre på nivå 2 eller også på nivå 3.

Bruk appen som en like viktig del av selve skytingen, både i forkant og i ettertid av skytingen, så reduserer du risikoen for ubehag og i verste fall skader. Kanskje klarer du ved hjelp av disse øvelsene å heve dine egne resultater, noe som i seg selv ikke er annet enn positivt.

Spre budskapet