Status videre

Du kan lese mer om korona på helsenorge.no

Som vi tidligere publisert så er all aktivitet i Time Pistolklubb suspendert. Styret i klubben følger regelmessig med på situasjonen, og i dag kom Idrettsforbundet (NIF) på banen og i samarbeid med helsemyndighetene åpnet opp for et veldig begrenset og restriktivt opplegg for å gjennomføre organisert aktivitet.

NIF har pålagt samtlige særforbund å komme med egne tiltak for å kunne gjennomføre særforbundets idrett, noe som Norges Skytterforbund i dag lanserte på sine hjemmesider.

Etter en samlet vurdering av situasjonen, sikkerheten til våre medlemmer, og disse nye restriksjonene fra NIF og NSF, så har et samlet styre valgt å ikke endre status på Time Pistolklubb sine aktiviteter.

Vi må dessverre fortsatt holde våre lokaler stengt for all aktivitet inntil det er trygt for alle til å kunne utøve vår idrett. Ut over at vi ikke ønsker å utgjøre en smitterisiko, så er de føringer som er lagt av NSF ikke mulige for vår klubb å kunne gjennomføre. For da å ivareta NIF sine lover, samt våre egne hvor alle skal likestilles så velger vi derfor å fortsatt holde skytebanen og klubbrommet stengt inntil videre.

Styret vil fortsatt følge situasjonen videre og håper at det snarlig vil være mulig å gjenoppta våre aktiviteter. I mellomtiden så oppfordrer vi alle å følge de oppfordringer og føringer som er bestemt av myndighetene, slik at vi raskest mulig kommer oss gjennom denne tragiske situasjonen.

Spre budskapet