Begrenset åpning

Redigert artikkel: 14.05.2020, lagt til nytt pkt. 2 i krav om reservasjon

Vi har etter en gjennomgang av banen og våre rutiner landet på det faktum at vi må belage oss på å gjøre ting noe unødvendig vanskelig i den nærmeste tiden.

Så lenge som det foreligget er pålegg om aktivt smittevern og krav til min. avstand mellom personer som inngår i en aktivitet så får vi redusert kapasitet.

For å rettferdiggjøre en køordning, så har vi lagt ut en reservasjons-funksjon på våre hjemmesider som er åpen for alle å kunne benytte seg av.

Vi oppfordrer alle som ønsker å trene om å dele de ledige tidene med alle andre. Slik som valgt løsning er satt opp, så er det en kapasitet på 3 × 5 runder pr. kveld, slik at 15 personer vil kunne få anledning til å trene hver dag det er satt opp trening.

Klikk på bildet for å komme til reservasjon-siden
  1. Ønsker du å delta på trening, så må du har registrert din reservasjon.
  2. En må ha registrert seg senest klokken 16:00 den dagen en ønsker å trene.
  3. Dukker en ikke opp til avtalt reservasjon, og ikke har informert via e-post om dette senest 4 timer før aktivitetstart, så vil en få en faktura med et straffegebyr som pr nå er satt til Kr 100,-
  4. Det er hensiktsmessig for våre skyteledere at de første runder først blir fyllt opp, slik at våre frivillige skyteledere ikke blir sittende uten å gjøre noe.

Vil du trene fra og med mandag 11.05.2020, så må du i forkant ha registrert deg i vårt reservasjonsskjema

Spre budskapet