Rullestolbrukere

Gulvkonstruksjonen. Foto Kjetil Eia

Til tross for at skytebanen har vært stengt i flere uker så er det ikke dermed sagt at det ikke har vært arbeid i lokalene. Vi som klubb må rette en stor takk til Kjetil Eia for hans imponerende arbeid med å bygge opp og montere en forhøyning som vil være til stor hjelp for personer som er avhengig av å bruke rullestol.

Fra erfaringer med personer som er avhengig av å bruke rullestol, så har vi sett at det å både undersøke blinker og å foreta lapping har grenset til problematisk.

Ferdig forhøyet gulv. Foto: Jan Kvalbein

Som det fremgår av bildet så kan nå alle komme helt inntil blinker uten å risikere ubehagelige eller vanskelige situasjoner. Bildet er tatt like etter at siste strøk med maling ble lagt på, og det viser dessverre en del refleksjon. Dette vil dempes betraktelig når malingen tørker.

Bedre beskyttelse av utstyr

Løsningen har i tillegg gitt en bonus og det er at nå er hele svinganlegget beskyttet under gulvet, og vi har fått forenklet rydding og soping av dette området betraktelig.

Antiskli overflate. Foto: Jan Kvalbein

Overflaten på dette nye gulvet er laget med det som på fagspråket kalles for dørkenplater og har blitt brukt mye på installasjoner hvor en ønsker å redusere risiko for å skli.

Vi håper at dette kan bidra positivt til alle, først og fremst de som må bruke rullestol, men også alle andre skyttere som bruker skytebanen.

Tusen takk for hjelp og støtte

Dette som vi nå har fått på plass skyldes en økonomisk støtte fra Sparebankstiftelsen Klepp, og det imponerende arbeidet som Kjetil har gjennomført med å få satt dette i sammen.

Tusen takk for hjelpen til alle involverte

Spre budskapet