Stevner som planlaget

Førstkommende torsdag er det igjen duket for stevne i Orstadhuset. Vi har pga. pandemien måttet avlyse de planlagte stenvnene som skulle vært avholdt mens landet var nedstengt.

Oversikt over starttider og laginndelinger

En vil alltid finne starttider og laginndelinger på InrX

Når vi nå starter opp våre aktiviteter, så er det også planlagt å gjennomføre de stevnene som er oppsatt i terminlisten, men med veldig redusert kapasitet. Vi ønsker at flest mulig skal få delta og vil prioritere en runde pr. utøver og fordele disse ut over den kapasiteten vi har tilgjengelig.

T96-stevne på torsdag

På førstkommende torsdag så er det duket for T96-stevne. Normalt har vi plass til 10 personer, men pga. arealløsning på vår skytebane så må vi redusere til 5 utøvere på banen. Det er pr. nå 2 ledige plasser til første runde, og 5 til runde 2 på torsdag for de som måtte ønske å delta.

Smittevern

Som arrangør er vi pålagt å gjennomføre en rekke tiltak for å opprettholde smittevern. Dette har vi forklart på en tidligere publisering som du kan lese her

Tilpasset for rullestolbrukere med svart metallgulv. Foto Jan Kvalbein

I tillegg til dette så må vi under stevner innføre noen krav til avstander til smittevern i forb. anvis. Ingen skyttere får anledning til å gå inn på det svarte gulvet før funksjonærer har gjennomført dømming. Skytter vil da gis anledning til å komme frem for å vurdere bedømmelse og komme med sin uttallelse til dette. Vi gjør dette for å få plass til både den som skal dømme og den som skal registrere bedømmingen.

Spre budskapet