Vi åpner opp den 14.09.2020

T96-stevne denne uken

Det planlagte stevnet går som planlagt den 10.09
Foto: Jan Kvalbein

I slutten av august så var det planlagt å åpne opp for aktiviteter i våre lokaler, men ettersom det i området rundt våre lokaler var flere tilfeller av smitte og usikkerhet rundt smittebildet så valgte vi å utsette åpning av våre lokaler.

Nå er situasjonen avklart og vi ser ingen grunn til å holde stengt lenger enn nødvendig, og vi åpner for ordinære treninger på førstkommende mandag den 14.09.2020.

Selv om vi åpner opp igjen, så blir vi fortsatt nødt til å bruke forhåndspåmeldingen til treninger som alle som vil trene må benytte seg av i forkant ev treninger. I tillegg så vil vi fortsatt ha fokus på smittevern med hygiene og med redusert kapasitet på våre treninger.

Oversikten over skyteledere er også oppdatert med hvem som «er på jobb» de enkelte treningsdagene og hvilket opplegg en kan forvente det blir gjennomført på treningen.

Planlagt stevne blir gjennomført

Selv om vi ikke åpner opp for ordinær trening før den 14. så vil det bli gjennomført T96 stevne som er oppført på terminlisten til NSF. Dette betyr at vi trenger hjelp til å arrangere.

Det er 3 dommere som skal være med, men vi trenger i tillegg 2 -3 personer som kan være med å arrangere stevnet. I og med at stevnet er T96, så vil det ikke bli gjennomført noen arrangørskyting dagen i forveien, slik at det hadde vært greit om vi kunne fått med noen som har nødvendig kompetanse.

Kan du være med, så hadde det vært praktisk å fått et lite vink om dette via skjemaet nedenfor.

Skriv inn e-post adressen som vi kan benytte for å kontakte deg
Skriv inn ditt telefonnr.
Dersom du har noen kommentarer til at du kan være med, så bruk dette kommentarfeltet
Spre budskapet