Funksjonær til stevnet

Fra et tidligere stevne i Orstadhuset
Foto: Jan Kvalbein

Torsdag 10.12.2020 fra klokken 18:00 og ut over kvelden vil det bli gjennomført årets siste stevne i regi av Time Pistolklubb. For å kunne gjennomføre så trenger vi flere personer som kan hjelpe til.

Fra før så har vi 3 dommere som allerede har tatt på seg oppgaven, men vi trenger i tillegg 4 personer til. Arbeidsoppgaver vil være å styre PC som styrer kommandoer, anvisning, dømming, registrering og ellers forefallende oppgaver som følger med på stevner.

For at alle skal føle seg trygge på sine oppgaver, og for at de som er med som funksjonærer også skal få deltatt så vil vi kvelden i forveien gjennomføre arrangørskyting hvor vi kjører ned tempoet og gir opplæring til de som evt. aldri har vært med på dette før.

Vi oppfordrer spesielt nybegynnere til å være med på dette, både for at dette er ett av kravene for at klubben skal utstede aktivitetsattest i forbindelse med søknad om våpen, men også det at dette er lærerikt og kan gjøre det lettere for nybegynnere å komme i gang med stevnedeltakelse.

Har du anledning til å sette av onsdag 09.12.2020 og torsdag 10.12.2020 fra klokken 17:30 og til ca 23:00 (blir vi ferdige før, så går vi selvfølgelig hjem før), så ser vi at alle som kan være med registrerer seg i skjemaet nedenfor.

Merk! Som nevnt så er det behov for 4 personer, og vi vil praktisere først til mølla over hvem som vil bli tatt med som funksjonær så ikke vent for lenge med å registrere deg.

17.01.22 – Skjemaet er fjernet da dette ikke lenger er relevant

For å få skyte under arrangørskytingen og dermed være med i stevnet, så må du også melde deg på stevnet gjennom Min Idrett.

Det er foreløpig uklart når neste stevne vil bli gjennomført i regi av Time Pistolklubb, slik at dersom du mangler arrangement som en del av å kunne søke om våpen så er dette en god anledning til å få tette hullet i ett av kravene.

Spre budskapet