Munnbind på all aktivitet

Foto: Coyot

Den siste tiden har vi opplevd at vi får flere til våre aktiviteter og ønsker å opprettholde vårt tilbud om høyt aktivitetsnivå så lenge som mulig. For at dette skal kunne gjennomføres nå så må vi gjøre noen endringer.

For å ivareta alles sikkerhet så vil det fra og med i dag være påbudt med munnbind for alle som oppholder seg i våre lokaler. Vi ønsker ikke at noen skal bli smittet eller å føle seg utrygge på våre aktiviteter nå som Norge opplever økt smitte av Covid-19.

Har du ikke eget egnet munnbind til å bruke så vil du få utlevert munnbind ved ankomst til våre lokaler. Vi oppfordrer også våre besøkende og funksjonærer om å fokusere på de offentlige smittevernsreglene som gjelder.

Det finnes INGEN unntak for å bruke maske, og dersom en ikke vil bruke maske så vil en ikke få tilgang til klubbens lokaler.

Begrenset tilgang til lokaler

Vi vil også minne om at det er begrenset tilgang til Orstadhuset. Som vi annonserte 28 september 2020 så vil inngangsdøren inn til Orstadhuset være låst, og vil bli åpnet 10 – 5 minutter på hver hele time under treninger, og til annonserte tider ved stevner

Spre budskapet