Sommerferie er over

På førstkommende mandag er vi i gang med ordninære treninger på mandag, onsdag og torsdag. Vi kom såvidt i gang for en kort tid før sommerferien, så da er det virkelig godt på komme i gang.

Vi kommer til å fortsette med hensyn til smittevern, men vi har sett at det er mulig å opprettholde den pålagte meteren dersom alle tar hensyn til hverandre. Skulle vi en komme i en situasjon hvor det ikke er mulig å opprettholde den nødvendige avstanden, så er det på med munnbind for de dette gjelder.

Det vil fortsatt ikke være fri tilgang, så vi viderefører de faste åpningstider av ytterdør som er spesifisert i en tidligere artikkel.

Sikkerhetskurs for nye medlemmer

Det har i løpet av våren og sommeren vært et godt antall nye medlemmer som har blitt en del av klubben. Disse må vi også få gjennomført sikkerhetskurs for, og det vil dermed bli en del gule vester i tiden fremover. Vi vil ta kontakt og avtale tidspunkt for opplæring med de som ikke har fått kurs.

Spre budskapet