Da var det endelig slutt på restriksjoner

Da kan vi kaste munnbindene.
Foto: ©Roman – stock.adobe.com

I dag har regjeringen gjennomført en pressekonferanse hvor de la frem at pandemines begrensninger som vi har levd med i lang tid, endelig fjernes fra om med i morgen lørdag 25.09.2021 klokken 16:00.

For klubbens del vil dette bety at vi fra og med førstkommende mandag vil slippe de rutinene og begrensningene som vi har hatt gjennom pandemien, med bla. faste tider til å åpne ytterdør, munnbind og meterregel. Det eneste som vi kommer til å beholde, er å desinfisering av hørselvern som er til utlån.

På mandag vil du kunne komme inn i Orstadhuset gjennom døren nede ved den store parkeringsplassen, da denne vil bli åpnet av våre skyteledere ved treningstid. En kan da komme seg inn på litt andre tidspunkter enn hva som har vært mulig i over ett år nå.

Vi skal om ikke alt for lenge sette opp tilstrekkelig antall benker slik at vi kommer tilbake til 10 plasser på standplass, men dette er dessverre ikke helt klart riktig enda, og vi må i en tid operere med 6 plasser. Skulle du oppleve at det ikke er tilstrekelig ledige plasser, så be om at klubbrommet åpnes slik at du kan vente der på tur.

Selv om restriksjoner nå fjernes, så er det fortsatt slik at dersom en er syk så skal en holde seg hjemme, og kanskje vurdere en koronatest eller et legebesøk.

Spre budskapet