Juleferien kom litt før tiden

I dag har regjeringen hatt pressekonferanse hvor de presenterte de nye tiltakene i kampen mot pandemien. Når det gjelder vår idrett primært har voksne og på grunn av at vi trener innendørs, så velger vi å følge rådet til regjeringen om å stenge ned våre aktiviteter.

Regjeringens tiltak
 - Vi anbefaler å utsette eller avlyse gjennomføring av arrangementer tilknyttet organiserte idretts- og fritidsaktiviteter på tvers av ulike grupper, både ute og inne. (nytt)

 - Vi anbefaler å utsette eller avlyse organiserte idretts- og fritidsaktiviteter for voksne som foregår innendørs.

 - Voksne kan trene eller ha andre organiserte fritidsaktiviteter utendørs, men det er anbefalt å være maks 20 personer og holde meteren.

Som en kan se fra de tiltakene som er anbefalt, så treffer to av anbefalingene oss, og som underbygger vårt vedtak om å stenge ned. Planen var opprinnelig å holde på ut denne uken, og starte opp like over nyttår, men nå blir det tidligst oppstart i midten av januar.

God Jul og Godt Nytt år!
Foto: Weliton

Til tross for denne kjipe medlingen, så vil vi ønske alle medlemmer, samarbeidspartene, leverandører og andre kjente en riktig god jul, og et godt nytt år som forhåpentligvis kan vise slutten på pandemien.

Ta vare på hverandre slik at vi alle kan komme tilbake på skytebanen når vi igjen kan åpne opp igjen.

Spre budskapet