NAIS – merker og trening

Klubben satser på NAIS-programmet fremover, og oppfordrer medlemmene å delta på treninger og ferdighetsmerkedager.

NAIS er en skyteøvelse som passer for alle våre medlemmer, alt fra nybegynnere til de mest erfarne. Øvelsen arrangeres i klassene Fin og Grov og det skytes fra 25 meters hold på duellskiver. Klasse Fin er opp til og med cal. 32, mens grov er fra 9 mm og oppover, og det gjelder både pistol og revolver. Og øvelsen skytes med en hånd.

Det er laget et program hvor skytterne kan kvalifisere seg til merker, medaljer, stjerner og statuetter. Time PK ønsker å legge forholdene til rette for våre medlemmer slik at vi trener på dette programmet, samt at vi lager merketakings-dager. Klubben oppfordrer også våre medlemmer å delta på eksterne stevner i NAIS.

«Første merketakingsdag er mandag 9. oktober»

Det har allerede vært noen NAIS-treninger i høst, og flere vil komme. Første merketakingsdag er mandag 9 oktober. Det er bare å merke av i kalender og stille. Da vil klubbens iniativtaker til denne satsingen, Kjetil Sætre, føre opp og rapportere resultatene til forbund. Klubben vil så dele ut merker/medaljer til dem som har klart kravene.

Klubbens mål med denne satsingen er at den enkelte skytter har et mål om å klare merker, og dermed har noe å trene til. Programmet er slik at vi tror alle våre medlemmer kan klare merker, og alle våre medlemmer kan finne nivå som passer den enkelte.

Mer detaljert informasjon finner du ved å følge denne linken:

https://www.skyting.no/wp-content/uploads/2021/10/nais-kvartmatch-program.pdf

Trenger du mer informasjon kan du også kontakte Kjetil Sætre på telefon 994 06 134

Spre budskapet