Sikkerhetskurs og annen aktivtet 2024

2024 er ikke mange dager unna, og vi holder på med siste innspurt av aktivitet 2023. Gå inn på kalender for å få med eks NAIS-merketaking. Og Julekuleskyting.

Skyteledervakter

Årets første sikkerhetskurs starter 14 januar. Her fylles plassene allerede, så de som delta her må melde seg på raskt.
Neste sikkerhetskurs er 25 februar, 7 april og 26 mai.

Det er bare å gå inn på hjemmesiden vår og melde seg inn i klubb og bli med.

https://www.timepk.no/om-oss/bli-medlem/

27. januar har vi åpen dag i hallen for medlemmer, og da spesielt dem som ikke har brukt hallen noe spesielt de siste årene. Vi tilbyr kaffe og vafler, omvisning og skyting for dem som vil. Her vil det komme mer info så bare å følge med.

27. januar har vi åpen dag i hallen for medlemmer, og da spesielt dem som ikke har brukt hallen noe spesielt de siste årene

Time PK skal arrangere noen stevner i 2024, og det første aproberte stevnet er 11 februar. og er banefeltstevne. Det blir NAIS-stevne 13. mars før vi igjen arrangerer KM. Denne gang 9-T96_SPSR 4 april.

Klubben har siste måned handlet en Benelli 22 lr og en revolver 357 ( bildet ovenfor). Og målet er å ha handlet SP og SR innen KM i april. Så for medlemmer uten våpenlisens skal vi tilby gode våpen til stevner fremover.

15. mai er det en gammel kjenning da det er Norges Felt stevne.

Klubben satser som kjent på NAIS-programmet og har både treninger og NAIS-merketakinger. Det vil bli fastsatt 2 dager første halvår hvor en kan skyte for merker/medaljer ++


Fra januar 2024 vil vi også holde åpent på tirsdager, men følg med på kalender hva som skjer. Vi kommer til å ha noen lukkede treninger på tirsdager kun for dem som er nye, og er i gang med sikkerhetskurs. Og vi starter med egne luftpistolskytedager et par tirsdager i måneden. Da er det kun luftpistoler som benyttes, og vi skyter på 10 meter, Klubben har gode våpen til låns for dem som ikke har eget luftvåpen. Skyting med luftvåpen er en glimrende og rimelig treningsform for å bli god i andre kalibre.

Vi tar snart julepause, men ser allerede frem til et aktivt første halvår i 2024

Spre budskapet