GODT NYTT ÅR!

Torsdag 4. januar starter Time PK opp igjen etter nyttår. Kjetil Eia drar da i gang T96 trening. Neste uke starter vi opp med skytinger hver dag fra mandag til torsdag. Dette er en ny satsing fra kliubben hvor vi ønsker mer skytetid i vår gode skytehall. Herlig å skyte inne når minusgradene står i kø utenfor.

Det nye er at vi har åpent hver tirsdag, men her vil det variere mye hva vi gjøre på skytingen. Det er 3 alternativer, så følg med på SPOND eller nettsiden vår, timepk.no.


Tirsdag 9 januar har Bent Sjursen kortholdstrening. På denne treningen skyter vi fra 11 og 15 meter, og er spesielt tilrettelagt for skyttere som ønsker å trene inn teknikker på kortere hold. Dette er en god trening hvor en får noe mer veilledning enn på vanlig trening


Time PK tilbyr nå skyting hver dag fra mandag til torsdag.


Tirsdag 16. januar er det en ny løsning for Time PK. Hans Reime Liland har da luftpistoltrening. Klubben har 7 gode luftpistoler som selvsagt lånes ut uten kostnad, men ta gjerne med eget våpen. Treningen er på 10 meter.

23. januar har vi kortholdstrening for skytterne som er i gang med sikkerhetskurset. Disse dagene vil ikke være åpne for andre skyttere i utgangspunktet, men vi kan invitere inn andre om det er skyttere som gjerne vil delta. Da tenker vi mest skyttere som har vært med på sikkerhetskurs i løpet av de siste månedene.

Vi gleder oss til disse tirsdagene, men viktig at du leser hvilket program det er slik du ikke kommer til låst dør, eller luftskyting om du ønsker å skyte noe annet.

Mandag og onsdager er treninger som normalt. På enkelte av treningene er det et program vi skal gjennom først, før eventuell fritrening. Andre dager er det bare fritrening. Torsdager er alltid T96.

SIKKERHETSKURS:

Kurset 14. januar er nå fulltegnet. Det er god interesse for å begynne med skyting, og vi begynner allerede nå å ta påmeldinger til neste kurs som starter 25 februar.

Da er det bare å ønske alle skyttere velkomne til en fin vinter og vår i skytehallen vår i Orstadhuset.

Spre budskapet