Besøk oss da vel

Vi har moderne, lyse og funksjonelle lokaler i Orstadhuset. Våre lokaler er tilpasset personer med bevegelseshemninger.

Når du finner frem til Orstadhuset, så holder du til venstre når du kjører inn til selve bygget, slik at du følger veien ned langs venstre side av bygget.

Midt på bygget vil du se en stor rulleport, en liten dør uten vindu, og et eget inngangsparti hvor det er dører og vinduer, og her er inngangen til klubben.

For å komme frem til Orstadhuset og Time Pistolklubb, må en kjøre slik at en kommer inn på FV 220 som går mellom Frøyland og Figgjo. Veien (FV 505) som går fra Bryne til Kverneland, eller fra Gandal til Kverneland, går forbi Frøyland stadion.

På venstre side av Føryland station, går FV220 som går til Figgjo. Fra krysset mellom FV220 og FV505, kjører en ca 100 meter, til en får skilt som viser Orstadhuset. Svinger en til venstre og inn på denne veiene, er man på veien som har navnet Orstadbakken.

Kjør denne veien til toppen, helt til en på høyre side ser Orstad Kirke, og til venstre ser en Orstadhuset. Sving da inn mot Orstadhuset som nevnt over kartet.

Veibeskrivelser

Dersom du fortsatt er noe usikker på hvordan du skal finne frem, så har vi lagt ut noen lenker som åpner Google kart med kjøreruter som tar deg frem til oss.

Orstadhuset, inn til skytebanen

Når du kjører etter skilting mot Orstadhuset, så kommer du opp Orstadbakken som er samme vei som til Orstad kirke. Kommer du til kirken har du kjørt ca 50 meter for langt.

Sving inn til venstre like før du når toppen av bakken
Foto: Jan Kvalbein
Hold til venstre, slik at du kommer ned på venstre side av bygget
Foto: Jan Kvalbein
På venstre side av bygget er det en dør som er plassert under utbygget på huset. Dette er inngangen til våre lokaler
Foto: Jan Kvalbein

Skulle det av ulike årsaker være stengt i døren nede, så kan det være mulighet for at Orstadhuset er betjent og at hovedinngangen i øvre etasje er åpen. Normalt følger Orstadhuset sin betjening skoleruten, og er betjent i tidsrommet 18:00 og til ca 21:00 på virkedager.

Første døren på høyre side i bildet er døren inn fra parkeringsplassen, nede på venstre side av bygget hvor en kommer inn. I enden av gangen, går en til venstre gjennom den doble døren.
Foto: Jan Kvalbein
Dobbel dør hvor en skal inn, på venstre side i bildet.
Foto: Jan Kvalbein
Når en går inn døren til venstre som nevnt i forrige bilde, så vil en se en lang gang som en går til endes av.
Foto: Jan Kvalbein
Inngang til skytebanen er tydelig merket på utsiden av døren. Døren på venstre side i bildet er døren inn til klubbrommet hvor en har sosialt samvær, sikkerhetskurs, pauserom, og sekretariat under stevner
Foto: Jan Kvalbein

Spre budskapet