Besøk oss da vel

Vi har moderne, lyse og funksjonelle lokaler i Orstadhuset. Våre lokaler er tilpasset personer med bevegelseshemninger.

Når du finner frem til Orstadhuset, så holder du til venstre når du kjører inn til selve bygget, slik at du følger veien ned langs venstre side av bygget.

Midt på bygget vil du se en stor rulleport, en liten dør uten vindu, og et eget inngangsparti hvor det er dører og vinduer, og her er inngangen til klubben.

For å komme frem til Orstadhuset og Time Pistolklubb, må en kjøre slik at en kommer inn på FV 220 som går mellom Frøyland og Figgjo. Veien (FV 505) som går fra Bryne til Kverneland, eller fra Gandal til Kverneland, går forbi Frøyland stadion.

På venstre side av Føryland station, går FV220 som går til Figgjo. Fra krysset mellom FV220 og FV505, kjører en ca 100 meter, til en får skilt som viser Orstadhuset. Svinger en til venstre og inn på denne veiene, er man på veien som har navnet Orstadbakken.

Kjør denne veien til toppen, helt til en på høyre side ser Orstad Kirke, og til venstre ser en Orstadhuset. Sving da inn mot Orstadhuset som nevnt over kartet.

Veibeskrivelser

Dersom du fortsatt er noe usikker på hvordan du skal finne frem, så har vi lagt ut noen lenker som åpner Google kart med kjøreruter som tar deg frem til oss.

Spre budskapet